Kurt Frederiksen (kuf)

Født: 1962

Hjemmeside: side24.dk

Google+: +KurtFrederiksen


Har benyttet Linux i mange år både på hjemmeservere og på desktop. I dag er jeg mere almindelige desktop bruger, da jeg ingen hjemmeservere har mere.

Min foretrukne distribution har de seneset år været Kubuntu.

Web administrator for sslugroskilde.dk: 2014 – nuværende.
Bestyrelsessupplant: 2013-2014
Medarrangør af LinuxParty: 2004 – 2007
Koordinator for Lokalgruppen Roskilde: 2002 – 2007
Bestyrelsesmedlem: 2005 – 2006


Udstyr:

Vision Game 80: Intel Core i5-2500 4×3.30GHz, 16 GB RAM, 500 GB SSD, MS Windows 10 64 bit med VirtualBox. Kubuntu, Debian, m.v. i virtuelle maskiner

Lenovo IdeaPad Y700-17
Lenovo T60 laptop
– Kubuntu
QNAP 412 nasbox
QNAP 410 nasbox
Synologic nasbox
3 stk. Raspberry Pi
– Raspian, Xbian

Gennem en årrække arbejde jeg som udvikler og konsulent. Gennem tiden har jeg arbejdet med en længere række udviklingssprog såsom Binary Code, Basic, MS-Macroassembler for 80×86, Comal, Pascal, Cobol, Lisp, Prolog, Dataflex, Navigator AL, Concorde XAL, PHP og sikkert nogle flere som jeg har glemt i øjeblikket.

Før linux

Før jeg rodede med Linux var det elektronik i alle afskygninger der var sagen. 🙂

Poelser-1981-640x433Billede er taget omkring 1981. Det kan ikke anbefales at stege/koge pølser på denne måde, da det ikke er en sikker måde at gøre det på. Der er bl.a. en vis risiko for at metaller fra gaflerne arbejder sig ind gennem pølsen under stegning/kogning. Da vi her brugte vekselstrøm er risikoen nok minimal. En anden og mere reel risiko er at man kommer til at berører den blotlagte fase og dermed trækker 240 V gennem sig.

Vi var 3 kammerater der tilbragte mangen en weekend aften med elektronik, Dortmunder øl og pølser. Pølserne blev stegt som vist på billede. Bemærk i øvrigt at denne opstilling er fra et tidspunkt hvor vi var blevet lidt avanceret, da strømmen faktisk leveres gennem en “Lysdæmper” og vi dermed kunne skrue ned og undgå den frygtede gnistdannelse som kunne opstå når pølserne var ved at være færdige.

Når gnistdannelsen var frygtet hang det sammen med at det lugtede grimt af brændt kød og pølsen fik en brankede smag. 🙂